پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نایب رئیس کمیته همکاریهای استان سمنان؛

نتیجه کوتاهی در اندیشه دانش آموزان، صید اندیشه توسط بیگانگان است

شناسه مطلب :12351
زمان انتشار: چهارشنبه 06 اسفند 1399 ساعت 08:23
نتیجه کوتاهی در اندیشه دانش آموزان، صید اندیشه توسط بیگانگان است

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت:اگر اندیشه دانش آموزان توسط علم و دانش و معرفت و دین صید نشود بیگانگان آن را صید خواهند کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، محمد دستورانی، در نشست تخصصی کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش وپرورش استان سمنان، با حضور معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور و دبیر ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش اظهار داشت: در استان سمنان تنها تابلو آموزش و پرورش و حوزه علمیه از هم جداست وگرنه وحدت و صمیمیت خوبی در میان حوزه و آموزش و پرورش در سطح این استان برقرار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان تصریح کرد: استان سمنان در بسیاری از شاخص ها در ۳ شاخص برتر آموزش و پرورش کشور است و در برخی از شاخص ها جزو ۵ استان برتر کشور هستیم.

وی افزود: اگر در گام دوم بخواهیم سربلندتر از گام اول قدم برداریم، آموزش و پرورش و حوزه و دستگاه های فرهنگی نقش ممتازی دارند.

دستورانی خاطرنشان کرد: اگر اندیشه دانش آموزان توسط علم و دانش و معرفت و دین صید نشود بیگانگان آن را صید خواهند کرد.

انتهای پیام/

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد