پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

معاون امور مجلس وزیر در دیدار امام جمعه ارومیه

سند 2030 به هیچ عنوان در آموزش و پرورش جایی ندارد/ حضور پر رنگ روحانیون در مدارس، در تربیت دینی دانش آموزان نقش بسزایی دارد.

شناسه مطلب :12243
زمان انتشار: سه شنبه 16 دی 1399 ساعت 13:44
سند 2030 به هیچ عنوان در آموزش و پرورش جایی ندارد/ حضور پر رنگ روحانیون در مدارس، در تربیت دینی دانش آموزان نقش بسزایی دارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در سفر به استان آذربایجان غربی با نماینده ولی فقیه در این استان و امام جمعه ارومیه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، «قاسم احمدی لاشکی» معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در این دیداراظهار داشت: دیدار و گفتگو با دانش آموزان حادثه دیده شین آباد و تلاش برای حل مشکلات این دانش آموزان  یکی از اهداف در سفر به استان آذربایجان غربی می باشد.

وی خاطر نشان کرد: وزارت آموزش و پرورش تا کنون ۴.۵میلیارد تومان برای حل مشکلات این دانش آموزان و کاهش آلام این عزیزان هزینه کرده است و وزارت بهداشت نیز فرآیند درمان آنها را بر عهده گرفته است.

احمدی لاشکی با اشاره به موضوع مستندسازی املاک آموزش و پرورش گفت: پس از وزارت جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش بیشترین املاک را داراست و مستند سازی این املاک در اولویت وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

وی با بیان اینکه ۵۲هزار ملک آموزش و پرورش هم اکنون فاقد سند هستند؛ گفت: با همکاری های لازم بین دستگاههای ذی ربط تا یک سال آینده شاهد انقلابی در حوزه مستند سازی املاک آموزش و پرورش خواهیم بود.

این مقام مسئول ادامه داد: قانون مدیریت تعارض منافع از اقدامات شایسته وزارت آموزش و پرورش است که در راستای پیشبرد عدالت آموزشی و به‌ طورکلی جلوگیری از فساد و بهبود کارآمدی دستگاه­های اجرایی در حال اجراست.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: تعامل سازنده آموزش و پرورش و نمایندگی ولی فقیه در استان آذربایجان غربی مشهود است.

وی خاطر نشان کرد: سند 2030 به هیچ عنوان در آموزش و پرورش جایی ندارد و تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان سندبالادستی نظام تعلیم و تربیت در دستور کار قرار دارد.

سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان نیز در این دیدار گفت: تقویت کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است چراکه تربیت معلم ارتباط مستقیم با تربیت نسلی فرهیخته دارد.

امام جمعه ارومیه ادامه داد: حضور پر رنگ روحانیون در مدارس، در تربیت دینی دانش آموزان نقش بسزایی دارد.

وی گفت: مدیریت مالی صحیح و تبدیل به احسن املاک آموزش و پرورش، بسیاری از مشکلات مالی آموزش و پرورش را حل می کند.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد