پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

دبیر کمیته همکاریهای استان قزوین خبر داد

۱۵۰۰ اثر دانش‌آموزی و فرهنگیان قزوین به جشنواره علمدار ارسال شد

شناسه مطلب :12196
زمان انتشار: دوشنبه 01 دی 1399 ساعت 10:29
۱۵۰۰ اثر دانش‌آموزی و فرهنگیان قزوین به جشنواره علمدار ارسال شد

یک هزار و ۵۰۰ اثر دانش‌آموزی و فرهنگیان قزوین به دبیرخانه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری علمدار ارسال شده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، حجت‌الاسلام علی انصاری معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: این جشنواره امسال و برای نخستین مرتبه به ‌منظور پاسداشت یاد و نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به ‌صورت مجازی و از طریق شبکه شاد در سطح کشور برگزار و آخرین مهلت ارسال آثار نیز ۳۰ آذرماه گذشته بود و برگزیدگان آن نیز همزمان با سالروز شهادت آن شهید معرفی و مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: برای این جشنواره دانش‌آموزان دوره اول و دوم ابتدایی در رشته‌های نقاشی، نامه‌ای به سردار سلیمانی و دکلمه خوانی و همچنین دانش آموزان متوسطه اول و دوم در رشته‌های نقاشی، خاطره‌نویسی، دلنوشته، نامه‌ای به سردار سلیمانی، داستان کوتاه و داستانک آثار خود را ارسال کرده‌اند.

حجت الاسلام انصاری یادآور شد: در سال تحصیلی جاری و در شرایط شیوع ویروس کرونا، براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و رعایت عدالتی آموزشی در سطوح مختلف تحصیلی از تمام ظرفیت‌های موجود برای ادامه فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی دانش آموزان استان استفاده خواهیم کرد.   

به دبیر کمیته همکاریهای استان قزوین ، طی سال تحصیلی جاری ۱۴ جشنواره فرهنگی و هنری کشوری و استانی در دستور کار قرار گرفت تا  زمینه‌ساز شکوفایی استعدادهای فرهنگی، هنری و ایجادکننده روحیه امید و نشاط بین دانش آموزان و فرهنگیان باشد.

حجت‌الاسلام انصاری اضافه کرد: به همین منظور امسال جشنواره فرهنگی و هنری علوی، ویژه فرهنگیان و دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی تا دوازدهم متوسطه و همچنین والدین دانش‌آموزان با همکاری بنیاد بین‌المللی غدیر در شبکه آموزشی شاد برگزار و ۸۱۶ اثر نیز از استان به دبیرخانه این بنیاد ارسال شده است.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، آشنایی دانش‌آموزان با سیره امام علی (ع) و معارف والای غدیر، تبلیغ، ترویج و تحکیم اصول و مبانی دینی، به‌ خصوص اصل مترقی ولایت فقیه با استفاده از زبان هنر است که برگزیدگان این جشنواره تا پایان دی ماه مشخص خواهند شد .

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد