پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

رئیس کمیته همکاریهای زنجان

توجه به نسل آینده از نان شب هم واجب تر است

شناسه مطلب :12167
زمان انتشار: شنبه 15 آذر 1399 ساعت 11:59
توجه به نسل آینده از نان شب هم واجب تر است

نشست طرح رزمایش همدلی و کمک مومنانه با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان و مسئولین دستگاه های مرتبط در محل سالن اجتماعات استانداری زنجان بِه صورت ویدئو کنفرانس تشکیل گردید

بِه گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در این جلسه با اشاره بِه مشکل نداشتن گوشی همراه و تبلت در مناطق محروم برای بهره مندی از آموزش مجازی، اظهار داشت: از نسل آینده نباید غافل شویم و این موضوع از نان شب هم واجب‌تر است.

امام جمعه زنجان در ادامه از تمامی دستگاه ها و افراد خیر استان خواست نسبت بِه موضوع تامین گوشی و تبلت برای دانش آموزان و همچنین تهیه ماسک برای نیازمندان مساعدت لازم را داشته باشند.

حسن مظفری مدیر کل آموزش و پرورش استان  نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص وضعیت آموزش مجازی دانش آموزان در ایام شیوع کرونا، اظهار داشت: نداشتن گوشی هوشمند و تبلت باعت عدم بهره مندی دانش آموزان از آموزش نشده است.

مظفری در ادامه ضمن تشکر از حمایت های بی دریغ امام جمعه و مسئولین استان، تصریح کرد: در مناطقی که امکانات سخت افزاری و اینترنت فراهم نیست، معلمان عزیز استان با تولید محتواهای آموزشی از قبیل کتاب کارها، سی دی های آموزشی و برگه های خودآموز و از طریق راهبران آموزشی در بین این دانش آموزان توزیع گردید و هیچ دانش آموزی در استان به دلیل نداشتن امکانات سخت افزاری و اینترنت از آموزش و تحصیل باز نمانده است.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد