پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان

برنامه های ستاد همکاریهامی تواند منتج به ایجاد تحول فکری ، بصیرتی و اجتماعی در دانش‌آموزان شود

شناسه مطلب :12012
زمان انتشار: يكشنبه 23 شهریور 1399 ساعت 10:23
 برنامه های  ستاد همکاریهامی تواند منتج به ایجاد تحول فکری ، بصیرتی و اجتماعی در دانش‌آموزان شود

خروجی برنامه ها واقدامات کمیته همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه می تواند منتج به ایجاد تحول فکری ، بصیرتی و اجتماعی در دانش‌آموزان شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محامی در نشست کمیته همکاری های آموزش و پرورش وحوزه های علمیه استان گفت : خروجی برنامه ها واقدامات کمیته همکاری‌ها می تواند منتج به ایجاد تحول فکری ، بصیرتی و اجتماعی در دانش‌آموزان شود

حجت الاسلام والمسلمین محامی ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در مسیر همکاری‌های این دو دستگاه،به برنامه پنج ساله همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه و اهمیت اجرایی شدن اقدامات و برنامه های آن اشاره نمود.

امام جمعه زاهدان در ادامه از اهمیت و جایگاه کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه و ضرورت و جود هماهنگی بین این دو نهاد سخن گفت و افزود : سیستان و بلوچستان نیازمند همراهی و همکاری این کمیته و اعضای آن به منظور تبیین ، تشریح و اجرای اهداف تعریف شده می باشد و بیش از نقاط دیگر باید در این خصوص توجه ویژه صورت پذیرد.

رئیس کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان بر تهیه و تدوین برش استانی ۵ ساله این همکاری ها تاکید نمود و بیان داشت : تشکیل کارگروه‌های متشکل از مسئولین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با هدف بررسی و تحلیل برنامه ها و فعالیت های پیش بینی شده و ارائه به کمیته اصلی همکاری ها ضرورت دارد.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان تصریح کرد : خروجی این همکاری‌ها و همیاری ها می تواند منتج به ایجاد تحول فکری ، بصیرتی و اجتماعی دانش‌آموزان شود و به گونه‌ای عمل کنیم تا مسیر رسیدن به اهداف مشخص شده  که از اصول سند تحول بنیادین می باشد فراهم شود.

وی بیان کرد: سند تحول بنیادین تاکید فراوانی بر تربیت انسان های اخلاق مدار ،متحول ، فکور ، ماهر و توانمند دارد که بتوانند در آینده جامعه به خوبی نقش آفرینی کنند.

رئیس کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان گفت : بهره گیری از ظرفیت حوزه علمیه به منظور افزایش بصیرت و آگاهی دانش آموزان و حضور مجموعه روحانیونی که می توانند در برقراری ارتباط عاطفی موفق باشند عامل موثری در این مسیر خواهد بود.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد