پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

نایب رئیس کمیته همکاریهای خراسان جنوبی

4فعالیت مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا با 290 دانش آموز در خراسان جنوبی

شناسه مطلب :11852
زمان انتشار: دوشنبه 12 خرداد 1399 ساعت 09:06
4فعالیت  مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا با 290 دانش آموز در خراسان جنوبی

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: 4 مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا با 290 دانش آموز دختر پسر دوره دوم متوسطه در شهرستان های بیرجند، طبس و نهبندان مشغول فعالیت می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، محمد علی واقعی در نشست هم اندیشی رشد و تعالی مسایل آموزشی و پرورش مدارس علوم و معارف اسلامی استان اظهار کرد:  معلمین مجرب استان  مشغول تدریس در این مدارس می باشند.

وی، توسعه و تقویت فرهنگ دینی، تربیت نسلی مومن و در طراز انقلاب  را مهم ترین اهداف تأسیس مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در استان دانست و ابراز داشت: معرفی و اطلاع رسانی نحوه فعالیت و تبیین همه ابعاد این مدارس؛ با توجه به رسالتی که در زمینه تربیت نسل جوان مومن دارد برای همه  اقشار جامعه  و دستگاه های فرهنگی استان ضروری است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی؛ اضافه کرد: مدارس معارف اسلامی صدرا از جمله موسسات آموزشی وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که به صورت رایگان در رشته تخصصی علوم و معارف اسلامی در زیر شاخه ادبیات دانش آموز می پذیرد.

واقعی، با اشاره به محور کار قرار گرفتن  تربیت عقلانی مدار در مدارس معارف اسلامی، تصریح کرد: در فرایند تعلیم و تربیت دانش آموزاناگر یک قسمت از پازل برنامه ای برداشته شود، تمام فرایند و برنامه های مربوط به آن  تحت الشعاع قرار می گیرد.

نایب رئیس کمیته همکاریهای  خراسان جنوبی، بر احیای دو امر مهم پژوهش و معرفت در فرایند تعلیم و تربیت تأکید کرد و ادامه داد: معرفت سرمایه تعقل است و  پژوهش راه رسیدن به کمال و معرفت است.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد