پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

رئیس کمیته همکاریهای بهشهر

برای تربیت دوره ابتدایی توجه بیشتری شود

شناسه مطلب :11660
زمان انتشار: سه شنبه 15 بهمن 1398 ساعت 11:12
برای تربیت دوره ابتدایی توجه بیشتری شود

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با امام جمعه بهشهر دیدارو گفت و گو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها،علیرضا سعدی‌پور با امام جمعه بهشهر در خصوص وضعیت آموزش و پرورش استان و شهرستان بهشهر دیدار کرد. 

امام جمعه بهشهر طی سخنانی به جایگاه والای علم اشاره کرد و از منظر دین اسلام، مراتب اهمیت علم و دانش را بر شمرد و گفت: بزرگان دین مبین اسلام به ویژه پیامبر مکرم اسلام (ص) علم آموزی را نوعی فریضه معرفی و انسان ها را تشویق می کنند تا از کودکی تا پایان عمر به مقوله علم و دانش توجه خاص داشته باشند.

وی افزود: در دین اسلام، علم به تنهایی موضوعیت ندارد، بلکه دین وعلم تکمیل کننده شخصیت انسانی دیندارمی‌باشند و بین دین و علم هم پیوند محکمی وجود دارد.

رئیس کمیته همکاریهای بهشهر با اشاره به بی‌اخلاقی‌های موجود در رفتارهای مستکبران و زورگویان جهان بیان داشت: چالش بزرگ در رفتار استکبار برخاسته از جدایی علم از آموزه های دینی است که با بداخلاقی و بدون در نظر گرفتن ویژگی های انسانی، همه چیز را نابود می کنند.

حجه الاسلام جباری اظهار داشت: علم زمان، مکان و سن نمی شناسد، وقت هم نمی شناسد. همچنین مهم آن است که در کنار علم به ((یزکیّهم)) هم توجه کنیم، یعنی ظرف و مظروف هر دو باید پاک باشند؛ در غیر این صورت، خسران می آورد

امام جمعه بهشهر در ادامه به  به تشریح  وضعیت آموزش و پرورش این شهرستان پرداخت و بیان داشت در بهشهر، زمینه های لازم برای تربیت دینی مهیاست و مشکل خاصی در تعلیم و تربیت نداریم، انتظار داریم آموزش و پرورش متناسب با شان و جایگاه مردم آن دیار باشد که مجموعه فرهنگیان این شهرستان تمام تلاش خود را در این مورد انجام می دهند.

حجه الاسلام جباری در پایان با ابراز خرسندی و آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید آموزش و پرورش گفت : یک نکته مهم این است که برای تربیت به دوره ابتدایی توجه بیشتری شود.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد