پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان خبر داد

برگزاری نماز جماعت مدارس با حضور ۳۰۰ روحانی در لرستان

شناسه مطلب :11624
زمان انتشار: يكشنبه 06 بهمن 1398 ساعت 14:39
برگزاری نماز جماعت مدارس با حضور ۳۰۰ روحانی در لرستان

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان از برگزاری نماز جماعت مدارس استان لرستان با حضور ۳۰۰ روحانی با ۴۰۰ فرهنگی خبر داد.

پایگاه اطلاع رسانی دبر خانه ستاد همکاریها ، رضا زینی وند مقدم درنشست  کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش لرستان که با حضور نماینده ولی فقیه در استان معاون امور استانهای دبیر خانه ستاد همکاریها برگزار شد گفت : هم اکنون ۴۴ روحانی تمام وقت در مدارس هم حضور دارند و اعلام آمادگی داریم تا بسترحضور ثابت روحانیون را به منظور تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان در مدارس فراهم کنیم .

وی یکی از محوری ترین و مهمترین اسناد بالادستی نظام تعلیم و تربیت را سند تحول بنیادین خواند و گفت : این سند به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی مورد تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می باشد.

نایب رئس کمیته همکاریهای لرستان ، یکی از راهکارهای تحقق ساعت اعتقادی و باورهای دینی دانش آموزان را همکاری دستگاه تعلیم و تربیت با مراکز دینی در قالب کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش دانست و گفت:برگزاری اردوهای دانش آموزی و مربیان پرورشی ،  اجرای طرح بزرگ سودای بندگی ،اعزام مبلغان مناسبتی به مدارس به تعداد ۴۷۷ روحانی مبلغ  با هدف تبلیغ و توجیه برنامه ها و حضور ائمه جمعه در نماز جماعت مدارس از مهم‌ترین اقدامات کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان لرستان می باشد .

در ادامه این نشست حجت مومنی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان لرستان نیز با تقدیر از تلاش دستگاه‌های عضو کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش استان لرستان گزارشی از برنامه‌های آتی این کمیته ارائه داد .

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد