پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

به مناسبت روز بدون طلاق

خانه های محبوب و منفور نزد خداوند

شناسه مطلب :11316
زمان انتشار: يكشنبه 13 مرداد 1398 ساعت 09:08
خانه های محبوب و منفور نزد خداوند

سالروز پیوند آسمانی امام العارفینحضرت علی عیله السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها به نام روز خانواده و نیز روز بدون ثبت طلاق نام گذاری شده است.

پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها ،ضمن تبریک سالروز این پیوند فرخنده  چند روایت  نورانی از وجود مقدس پیامبر اسلاو و فرزند دلبندش صادق آل محمد ،پیرامون اهمیت تشکیل خانواده و نیز نکوهش شدید طلاق را ز کتاب شریف وسائل الشيعه تقدیم می کند.  

*خانه های محبوب و منفور نزد خداوند

. ... مِا منْ شي‏ءٍ أحبُّ إلى اللّهِ منْ بيتٍ يعمرُ بالنكاحِ، وما مِنْ شي‏ءٍ أبغضُ إلى اللّهِ منْ بيتٍ يخرَبُ فِى الإسلامِ بالفُرقةِ، يعنى الطلاقَ.

 پيامبررحمت، حضرت خاتم الانبياءْ فرمود:هيچ چيز در پيشگاه خدا محبوب تر از خانه اى كه به ازدواج، آباد شده باشد نيست و هيچ چيز، در پيشگاه خدا منفورتر از خانه اى كه در اسلام، به جدايى (طلاق) ويران شود، نيست.

*منفورترین حلال 

...ما مِنْ شي‏ءٍ ممّا أحلّهُ اللّهُ أبغضُ إليهِ منَ الطلاقِ، وإنّ اللّهَ يبغضُ المطلاقَ الذوّاقَ

و نيز فرمود:.هيچ حلالى در نزد خدا منفورتراز طلاق نيست و خداوند كسى را كه زياد طلاق مى دهد و زياد زن ها را مى چشد، دشمن مى دارد.

*عنایت خداوند به مراسم عروسی 

أن اللّهَ يُحِبُّ البَيتَ الذى فيهِ العرسُ، ويبغضُ البيتَ الذى فيه الطلاقُ، وما من شي‏ءٍ أبغضُ إلى اللّهِ من الطلاقِ 

الگوى صداقت، صادق آل محمدْ فرمود:.خداوند خانه اى را كه در آن مراسم عروسى باشد، دوست مى دارد و خانه اى را كه در آن طلاق باشد، دشمن مى دارد و هيچ چيزى در پيشگاه خداوند، منفورتر از طلاق نيست.

* وقتی عرش به لرزه در می آید

تزوّجُوا ولا تطلِّقُوا فإنّ الطلاقَ يهتزُّ منهُ العرشُ.

ازدواج کنید و طلاق ندهید زیر طلاق عرش را می لرزاند 

---------------------

وسائل الشيعه، ج‏16، ص‏266 و 267



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد