پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

رئیس کمیته همکاریهای استان همدان:

مدرسه سازی آثار ماندگار اجتماعی و فرهنگی به دنبال دارد

شناسه مطلب :11246
زمان انتشار: يكشنبه 02 تیر 1398 ساعت 14:41
مدرسه سازی آثار ماندگار اجتماعی و فرهنگی به دنبال دارد

ستاد همکاریها/ رئیس کمیته همکاریهای استان همدان گفت: مدرسه سازی آثار ماندگار اجتماعی و فرهنگی به دنبال دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری، حجت الاسلام  شعبانی در جشنواره خیرین مدرسه ساز استان همدان با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش و  منزلت معلم، اظهار کرد: امروز این منزلت و جایگاه باید بازشناسی  و بازتعریف شود.

وی با تأکید بر اهمیت تربیت دینی، گفت: آموزش و پرورش مهد و کانون تربیت صحیح است.

امام جمعه همدان کار خیرین مدرسه ساز را نوعی صدقه جاریه خواند و خاطرنشان کرد: این عمل نیک آثار ماندگار اجتماعی و فرهنگی به دنبال دارد.

حجت الاسلام شعبانی اخلاص و پاکی را از ویژگی های خیرین مدرسه ساز ذکر کرد و افزود: خیرین بزرگوار با چنین روحیه ای وارد عرصه مدرسه سازی شده اند.

انتهای پیام /

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد