پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

رئیس کمیته همکاریهای بوشهر:

حمایت از آموزش و پرورش از الزامات نهادهای فرهنگی است

شناسه مطلب :11224
زمان انتشار: يكشنبه 19 خرداد 1398 ساعت 10:11
حمایت از  آموزش و پرورش از الزامات نهادهای فرهنگی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: یکی از مشکلات استان عدم تناسب تولید منابع انسانی قوی با استعدادها است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست بررسی وضعیت مدارس تحت پوشش مؤسسه راهیان کوثراظهار داشت: حمایت ازآموزش و پرورش یکی از الزامات است که باید انجام شود و اگر آموزش و پرورش به تنهایی این بار را به دوش بکشد کار بسیار سنگینی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه آحاد جامعه از والدین تا همه نهادها باید در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری به آموزش و پرورش کمک کنند ادامه داد: مؤسسه فرهنگی و آموزشی کوثر می‌تواند نقش خوبی در حوزه‌های تجهیز، ساخت و احداث و همچنین حوزه مدیریت و کار آموزشی ایفا کند.

امام جمعه بوشهر: یکی از مشکلات استان را عدم تناسب تولید منابع انسانی قوی با استعدادها دانست و یادآور شد: استعدادهای استان فوق العاده بالا است اما خروجی ما از این فضاهای آموزشی متناسب با این استعدادها نیست و همه باید دست به دست دهند تا نسلی نو، قوی، کارآمد، انقلابی و مؤمن تولید شود.

رئیس کمیته همکاریها در استان با اشاره به اینکه استان بوشهر در همه امور ممتاز است و در همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش نیز استان همواره از استان‌های برتر است تصریح کرد: افق برنامه ریزی برای دانش آموزان استان باید طوری باشد که دانش آموزان شخصیت تراز اول مملکت شوند.

آیت الله صفایی بوشهری خاطرنشان کرد: دانش آموزان استان از حیث فرهنگی و شخصیتی باید در تراز جمهوری اسلامی تربیت شوند . 


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد