پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

به منظوربهرمندی ازرهنمودهای بزرگان دینی

وزیرآموزش و پرورش به منظور دیدار با مراجع عظام تقلید وارد قم شد

شناسه مطلب :11104
زمان انتشار: پنجشنبه 16 اسفند 1397 ساعت 09:14
 وزیرآموزش و پرورش به منظور دیدار با  مراجع عظام تقلید وارد قم شد

وزیر آموزش و پرورش،صبح امروز پنجشنه شانزدهم اسفند جهت ارایه گزارش عملکرد خود و بهره مندی از رهنمود های مراجع عظام تقلید وارد قم شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیر خانه ستاد همکاریها ، سید محمد بطحائی به همراه معاونین و مشاوران خود در بدو ورود به قم ابتدا حرم حضرت معصومه سلام الله علیها را زیارت نمود و پس از آن به دیدار نماینده آیت الله العظمی سیستانی  رفت. 

 این گزارش می افزاید وزیر آموزش و پرورش  با حضور در دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی با این مرجع تقلید دیدار می کند،همچنین دیدار با آیت الله العظمی صافی گلپایگانی از دیگر برنامه های نوبت صبح وزیر آموزو پرورش خواهد بود. 

بر پایه این گزارش سید محمد بطحائی دیداری نیز با  آیت الله العظمی نوری همدانی خواهد داشت  و پس از آن برای اقامه نماز ظهر با حضور در دفتر آیت العظمی وحید خراسانی ضمن اقامه فریضه ظهر با این مرجع عالیقدر ملاقات می کند.  

برنامه های  وزیر آموزش و پرورش در نوبت عصر نیزادامه خواهد داشت و این مقام مسئول با حضور در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش استان قم  درجریان آخرین تحولات و اقدامات دستگاه تعلیم و تربیت این استان قرار خواهد گرفت.  

وی همچننین در نوبت عصر از رهنمود های آیت الله العظمی علوی گرگانی بهرمند و سپس برای دیدار با آیت الله العظمی سبحانی ضمن دیدار با این مرجع تقلید فریضه مغرب و عشا را به ایشان اقتدا می کند. 


تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد