پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

معاون پژوهش و برنامه ریزی دبیرخانه ستاد همکاری ها :

جهت‌دهی فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش ضروری است

شناسه مطلب :108
زمان انتشار: جمعه 03 شهریور 1396 ساعت 21:33
 جهت‌دهی فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش ضروری است

روحانیت به فرموده مقام معظم رهبری باید به تربیت نیروهایی اثرگذار اقدام کند و در این راستا باید به جهت دهی فرهنگی در آموزش و پرورش توجه داشته باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری ها،علیرضا رحیمی، در دومین نشست رابطین کمیته همکاری‌های حوزه علمیّه و آموزش و پرورش سراسر کشور که در محل سالن آموزش و فرهنگ خانه معلم استان قم برگزار شد؛ اظهار داشت: مدافعین حرم چهره درخشانی از اسلام نشان دادند و به فرموده رهبر معظم انقلاب، شهید حججی، حجت خدا بر جهانیان شد.

وی با اشاره به آمار خیره کننده و بالای شهدای روحانی به نسبت شهدای دیگر اقشار، اظهار داشت: در خصوص شهدای مدافع حرم نیز، تا کنون 2هزار شهید داشتیم که صد مورد آن از روحانیون بوده اند.

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری‌ها؛ گفت: روحانیت به فرموده مقام معظم رهبری باید به تربیت نیروهایی اثرگذار اقدام کند و در این راستا باید به جهت دهی فرهنگی در آموزش و پرورش توجه داشته باشد.

رحیمی با اشاره به انتخاب آقای بطحائی به عنوان وزیر آموزش و پرورش نیز گفت: خوشحالیم که بعد از سال ها، فردی به وزارت آموزش و پرورش رسیده که به بحث تقویت همکاری ها توجه دارد و از این رو امیدواریم شاهد توسعه همکاری ها در این بخش باشیم.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد