پایگاه جامع اطلاع‌رسانی
ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

معاون امور استان‌های ستاد همکاری‌ها خبر داد :

فعالیّت ۷۰۰ کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش در شهرستان ها

شناسه مطلب :10126
زمان انتشار: دوشنبه 13 شهریور 1396 ساعت 01:30
فعالیّت ۷۰۰ کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش در شهرستان ها

معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گفت: کمیته‌های همکاری در ۳۲ استان و ۷۰۰ شهرستان کشور فعالیت دارند .

به گزارش مرکز اطلاع رسانی دبیرخانه ستاد همکاری‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین درودی در نشست تخصصی اعضای کمیته‌های قطب دو ستاد همکاری‌‌ها، با اشاره به فعالیّت‌های ۱۰ ساله ستاد همکاری‌ها اظهار داشت: ۸ سال از فعالیّت‌های این ستاد توسعه محور بوده و از ۲ سال قبل تا امروز این فعالیّت ها برنامه محور شده است. 

وی با بیان اینکه کمیته‌های همکاری حوزه‌ و آموزش و پرورش در ۳۲ استان و ۷۰۰ شهرستان کشور فعالیّت دارد؛ افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجّه قرار گیرد و حیات طیبه بدون همکاری آموزش و پرورش ممکن نیست.

حجت الاسلام درودی با بیان اینکه می توان به سه شیوه ابزاری، اجباری، ابتکاری از روحانیان در مدارس استفاده کرده و با آنان تعامل برقرار کرد؛ گفت: بهتر است ارتباط بین دانش آموزان و روحانیان به روش ابتکاری بوده و روش های دیگر نیز به این روش ختم شود.

گفتنی است؛ نشست تخصصی اعضای کمیته‌های قطب دو ستاد همکاری‌ها، با حضور نمایندگان ۶ استان، در مرکز رفاهی آموزشی میلاد شهرستان دماوند در حال برگزاری است.

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش می باشد و استفاده از مطالب با ذکرمنبع بلامانع می باشد